Kurser & Utbildningar

Kunskap och kvalité

Kurser och utbildningar för era behov. Våra lokaler är så mycket mer än anpassade endast för skytte, här finns till exempel en stor lounge och ett ljust konferensrum med plats för ca 15 personer. Perfekt för årsmötet, teori vid skytteutbildningar eller för att i lugn och ro ta sig en fika. Nedan finner ni förslag på kurser och utbildningar som regelbundet finns i våra lokaler, men ni är självklart välkomna att kontakta oss med egna förslag eller önskemål.

Kurser

IPSC – Grundkurs i IPSC inklusive examinering
Pris: ca 3 000:- 2 dagars utbildning. I kursen ingår instruktör, utbildningsmateriell och examination. Tillkommer gör kostnad för ammuntion, ca 600 skott, och ev. hyra av vapen och rigg.
Maila: Caliber44skf@caliber44.se för mer info.
PPC - Grundkurs i PPC inklusive utbildningsbevis
Maila oss för mer info. 1 dagars utbildning. I kursen ingår instruktör, utbildningsmateriell och utbildningsbevis. Tillkommer gör kosnad för ammuntion, ca ? skott, och ev. hyra av vapen och rigg.
Grönt Kort – Grundläggande kurs inom nationellt skytte
Består av en teoretisk och en praktisk del som genomförs i studiecirkel och anordnas av föreningen i samarbete med SISU Idrottsutbildarna.
Framtida utbildningar
Vi planerar även att i framtiden utöka med utbildningar inom sjukvård, jägarexamen, laddkurser m.m. Vid intresse vänlogen kontakta oss via kontaktformuläret.